Hirdetés(X)

Bioboltok Budapest

Biotestápolás Webáruház

Biotestápolás Webáruház

Az a küldetésünk, hogy minél szélesebb körben tájékoztassuk a családanyákat és a felelősen gondolkodó embereket arról, hogy a kereskedelemben kapható testápoló szerek kockázatos alapanyagokból készülnek.
Segítséget és támogatás nyújtunk ezek lecserélésére.

Kapcsolattartó email címe: 

Biotisztítószerek webáruháza

Biotisztítószerek webáruháza

Szépüljön meg organikus virág kivonatainkkal és varázsolja tisztává otthonát vegyszermentesen!

Kínálatunkban elsősorban magyar gyártók termékei találhatóak:
minőségi Coslys bio kozmetikumok, valamint iEcologic, Ecover, Bio Cleaner, Orgalco és Unigest tisztálkodó, mosó - és tisztítószerek.

Rendszeres akciókkal és egyéb kedvező ajánlatokkal várjuk áruházunkban.

Hírleveleinkből nemcsak folyamatosan bővülő kínálatunkról értesülhet, hanem rendszeresen elolvashatja takarítási, tisztítási és tisztálkodással kapcsolatos tanácsainkat is.

Telefon
+36 30 260 1157

Kapcsolattartó email címe: 

Király Gyógynövénytár

Biobolt Budapest Király Gyógynövénytár

Bioboltunk a Király Gyógynövénytár Budapest belvárosába a Deák tértől alig pár percre található a Király utca 24 szám alatt.

Nyitvatartás Hétfő-Péntek 10:00-19:00

Termék kínálatunk az egészség megőrzéséhez ill. helyreállításához szükséges termékek széles körét öleli fel. Természetesen rendelkezünk a gyógynövények legkülönbözőbb fajtáival, megtalálhatóak kínálatunkban a vitaminok, étrendkiegészítők és ami legfontosabb szakképzett eladóink folyamatosan segítséget nyújtanak a termékek közti eligazodásban.

Kapcsolattartó email címe: 

Napvirág gyógynövénybolt-Golden Yacca mintabolt

Napvirág gyógynövénybolt-Golden Yacca mintabolt

Boltunkban ingyenes táplálkozási, életviteli tanácsadást nyújtunk.
5% kedvezményben részesítjük visszatérő vásárlóinkat
3000 Ft feletti vásárlás esetén
ingyenes energetikai kezelést nyújtunk
1000 Ft feletti vásárlás felett igény esetén.

Kapcsolattartó email címe: 

Biocsillag

Biobolt Budapest  Biocsillag

Biobolt Budapest IV. kerületben. Illóolajok, aromaterápiás termékek, Élelmiszerek, Baba-mama termékek, Természetes fogyasztószerek, Fűszerek, Gyógynövények, Gyógyteák, Gyógy- és Natúrkozmetikumok, Gyógytermékek, étrendkiegészítők, Higiéniai cikkek, Kávé- kakaó, Öko- és egyéb tisztítószerek, Svédcseppek, tinktúrák, Szappanok, Egyéb termékek.

Aszalmányok, magok, Diabetikus termékek, Tészták, Ginseng készítmények, Gluténmentes termékek, Gyógy- és Ásványvizek, Lisztek, kenyérporok, Olajok, Reformélelmiszerek, édességek, Szörpök, italok, Mézek, lekvárok

Babi néni gyógyfüvei

Biobolt Budapest Babi biobolt

Biobolt Budapest VII. kerületben. Gyógynövények - teák - étrendkiegészítők - vitaminok - kozmetikumok - gabonafélék - gyógyvizek - olajok - lekvárok - mézek - nyírfacukor.

Kapcsolattartó email címe: 

Bio Café

Biobolt Budapest Bio Café

Biobolt Budapest VI. kerületben. Örömmel jelentjük be, hogy Budapesten megnyitottuk Bio Café Nyugat nevű bioboltunkat és kávézónkat! PÉKSÉGÜNK 1996-ban kezdte el a teljesőrlésű BIO gabonából készült kenyerek és sütemények készítését. Az országban fellelhető legjobb minőségű, a Biokontroll Hungária Kht. által szigorúan ellenőrzött, vegyszermentes gabonákat és magvakat használunk fel. Saját malmunkban közvetlenül sütés előtt őröljük a gabonát, így az maradéktalanul megőrzi a benne lévő vitaminokat, ásványi sókat, nyomelemeket.

Kapcsolattartó email címe: 

Herbatop

Biobolt Budapest Herbatop

Biobolt Budapest XIII. kerületben. Boltunkat azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy kielégítsük mindazok igényeit, akik számára fontos a természetes forrásokból és alapanyagokból származó készítmények, étrend-kiegészítők alkalmazása.

Kapcsolattartó email címe: 

Javas Gyógynövény Biobolt és Bio webáruház

Javas Gyógynövény Biobolt és Bio webáruház

Javas Gyógynövény Biobolt és Bio webáruház - Egészséges életmód a természet segítségével!

A Bioboltban több mint 3500 termékkel várjuk a környék lakóit akik az egészségesebb életmódot tartják szem előtt. Ezen felül bárkit bármilyen problémával ki tudunk szolgálni az aktuális problémájuk kezelésében vagy egy adott probléma megelőzésében, ingyenes tanácsadással!

Parkolási lehetőség a biobolttal szemben, az Amfiteátrum mellet. A III kerületben élőket a www.javasbiobolt.hu webáruházas vásárlásoknál ingyenes házhoz szállítással ajándékozzuk meg!

Kapcsolattartó email címe: 

Hirdetés(X)

Méregtelenítés

Méregtelenítés - TIENS Chitosan

A Chitosan kiüríti a szervezetből a mérgeket, így lehetővé teszi az ellenállóképesség erősítését, bevonja az érfalakat, és így a daganat áttétei nem tudnak szétszóródni az egész szervezetben.

Égett, vérző sebeket be lehet vonni Chitosan oldattal, bőrbarát vékony hártyát képez a sérült felületen, nem szüksé...

Méregtelenítés - TIENS Biokalcium

A TIENS Magas tápértékű kalcium jótékony hatású a szervezetre, mivel erőteljesen lúgosító hatású és számos vitamin hozzáadásával a tápanyaghiányos szervezet napi szükségleteit tudjuk fedezni.

A kalcium a szervezet egyik legfontosabb mikro eleme, melynek hiánya 147 féle betegséget okozhat. A kalcium legnagyobb része a csontokban található, ami állandóan...

Méregtelenítés - TIENS Dupla cellulóz

Már az elnevezése is azt sugallja, hogy ez kettős készítmény. Egyfelől tökéletes tisztító, másfelől jóllakottság érzetét kelti. Egyfelől vízben nem oldható rost – kukoricarost –, másfelől vízben oldható rost – galagonya levele és gyümölcse.A rost megtisztítja az emésztő rendszerünket, és ezzel fokozza aktivitását, így jó hatással van...

Biobolt IV. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit (+36 30) 2758525  
Üzenetküldés

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek