Bioboltok Budapest

Élj Magyarország Kft. Biobolt

biobolt Budapeste - Élj Magyarország Kft. Biobolt

Az élj.hu, egy bio webáruház és egészség portál. Egy online biobolt, biobolt Budapesti személyes átvevőhellyel. Amellett, hogy nekünk nagyon fontos a bioélelmiszer árusítása, terjesztése, rengeteg reform, környezet- és szervezetkímélő termék került kínálatunkba, amit folyamatosan bővítünk. Az egészségbolt így találóbb megnevezés. Nagy hangsúlyt fektetünk továbbá, és tervezzük a jövőben is, a hazai gyártók és a magyar vállalatok támogatására, hiszünk a magyar termékek erejében. Kiváló példa a Huminiqum készítmény, a magyar és elérhető árú Nandu hordozókendő, valamint a Monapel mosható pelenka.

Kapcsolattartó email címe: 

EcoBioBolt: bio és öko termékek webáruháza

biobolt Budapest - EcoBioBolt: bio és öko termékek webáruháza

EcoBioBolt: bio és öko termékek, bio élelmiszer, bio kozmetikumok, táplálékkiegészítõk, teák, méregtelenítõk, gyógyhatású készítmények

Kapcsolattartó email címe: 

Javas Gyógynövény Biobolt és Bio webáruház

Javas Gyógynövény Biobolt és Bio webáruház

Javas Gyógynövény Biobolt és Bio webáruház - Egészséges életmód a természet segítségével!

A Bioboltban több mint 3500 termékkel várjuk a környék lakóit akik az egészségesebb életmódot tartják szem előtt. Ezen felül bárkit bármilyen problémával ki tudunk szolgálni az aktuális problémájuk kezelésében vagy egy adott probléma megelőzésében, ingyenes tanácsadással!

Parkolási lehetőség a biobolttal szemben, az Amfiteátrum mellet. A III kerületben élőket a www.javasbiobolt.hu webáruházas vásárlásoknál ingyenes házhoz szállítással ajándékozzuk meg!

Kapcsolattartó email címe: 

Biotisztítószerek webáruháza

Biotisztítószerek webáruháza

Szépüljön meg organikus virág kivonatainkkal és varázsolja tisztává otthonát vegyszermentesen!

Kínálatunkban elsősorban magyar gyártók termékei találhatóak:
minőségi Coslys bio kozmetikumok, valamint iEcologic, Ecover, Bio Cleaner, Orgalco és Unigest tisztálkodó, mosó - és tisztítószerek.

Rendszeres akciókkal és egyéb kedvező ajánlatokkal várjuk áruházunkban.

Hírleveleinkből nemcsak folyamatosan bővülő kínálatunkról értesülhet, hanem rendszeresen elolvashatja takarítási, tisztítási és tisztálkodással kapcsolatos tanácsainkat is.

Telefon
+36 30 260 1157

Kapcsolattartó email címe: 

Király Gyógynövénytár

Bioboltunk a Király Gyógynövénytár Budapest 12. kerületben.

Nyitvatartás Hétfő-Péntek 10:00-19:00

Termék kínálatunk az egészség megőrzéséhez ill. helyreállításához szükséges termékek széles körét öleli fel. Természetesen rendelkezünk a gyógynövények legkülönbözőbb fajtáival, megtalálhatóak kínálatunkban a vitaminok, étrendkiegészítők és ami legfontosabb szakképzett eladóink folyamatosan segítséget nyújtanak a termékek közti eligazodásban.

Kapcsolattartó email címe: 

Napvirág gyógynövénybolt-Golden Yacca mintabolt

Napvirág gyógynövénybolt-Golden Yacca mintabolt

Boltunkban ingyenes táplálkozási, életviteli tanácsadást nyújtunk.
5% kedvezményben részesítjük visszatérő vásárlóinkat
3000 Ft feletti vásárlás esetén
ingyenes energetikai kezelést nyújtunk
1000 Ft feletti vásárlás felett igény esetén.

Kapcsolattartó email címe: 

Biocsillag

Biobolt Budapest  Biocsillag

Biobolt Budapest IV. kerületben. Illóolajok, aromaterápiás termékek, Élelmiszerek, Baba-mama termékek, Természetes fogyasztószerek, Fűszerek, Gyógynövények, Gyógyteák, Gyógy- és Natúrkozmetikumok, Gyógytermékek, étrendkiegészítők, Higiéniai cikkek, Kávé- kakaó, Öko- és egyéb tisztítószerek, Svédcseppek, tinktúrák, Szappanok, Egyéb termékek.

Aszalmányok, magok, Diabetikus termékek, Tészták, Ginseng készítmények, Gluténmentes termékek, Gyógy- és Ásványvizek, Lisztek, kenyérporok, Olajok, Reformélelmiszerek, édességek, Szörpök, italok, Mézek, lekvárok

Babi néni gyógyfüvei

Biobolt Budapest Babi biobolt

Biobolt Budapest VII. kerületben. Gyógynövények - teák - étrendkiegészítők - vitaminok - kozmetikumok - gabonafélék - gyógyvizek - olajok - lekvárok - mézek - nyírfacukor.

Kapcsolattartó email címe: 

Biobolt IV. kerület

Biobolt VI. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit (+36 30) 2758525  
Üzenetküldés

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek