Hirdetés(X)

Bioboltok Budapest

Biotestápolás Webáruház

Biotestápolás Webáruház

Az a küldetésünk, hogy minél szélesebb körben tájékoztassuk a családanyákat és a felelősen gondolkodó embereket arról, hogy a kereskedelemben kapható testápoló szerek kockázatos alapanyagokból készülnek.
Segítséget és támogatás nyújtunk ezek lecserélésére.

Kapcsolattartó email címe: 

Biotisztítószerek webáruháza

Biotisztítószerek webáruháza

Szépüljön meg organikus virág kivonatainkkal és varázsolja tisztává otthonát vegyszermentesen!

Kínálatunkban elsősorban magyar gyártók termékei találhatóak:
minőségi Coslys bio kozmetikumok, valamint iEcologic, Ecover, Bio Cleaner, Orgalco és Unigest tisztálkodó, mosó - és tisztítószerek.

Rendszeres akciókkal és egyéb kedvező ajánlatokkal várjuk áruházunkban.

Hírleveleinkből nemcsak folyamatosan bővülő kínálatunkról értesülhet, hanem rendszeresen elolvashatja takarítási, tisztítási és tisztálkodással kapcsolatos tanácsainkat is.

Telefon
+36 30 260 1157

Kapcsolattartó email címe: 

Király Gyógynövénytár

Biobolt Budapest Király Gyógynövénytár

Bioboltunk a Király Gyógynövénytár Budapest belvárosába a Deák tértől alig pár percre található a Király utca 24 szám alatt.

Nyitvatartás Hétfő-Péntek 10:00-19:00

Termék kínálatunk az egészség megőrzéséhez ill. helyreállításához szükséges termékek széles körét öleli fel. Természetesen rendelkezünk a gyógynövények legkülönbözőbb fajtáival, megtalálhatóak kínálatunkban a vitaminok, étrendkiegészítők és ami legfontosabb szakképzett eladóink folyamatosan segítséget nyújtanak a termékek közti eligazodásban.

Kapcsolattartó email címe: 

Napvirág gyógynövénybolt-Golden Yacca mintabolt

Napvirág gyógynövénybolt-Golden Yacca mintabolt

Boltunkban ingyenes táplálkozási, életviteli tanácsadást nyújtunk.
5% kedvezményben részesítjük visszatérő vásárlóinkat
3000 Ft feletti vásárlás esetén
ingyenes energetikai kezelést nyújtunk
1000 Ft feletti vásárlás felett igény esetén.

Kapcsolattartó email címe: 

Biocsillag

Biobolt Budapest  Biocsillag

Biobolt Budapest IV. kerületben. Illóolajok, aromaterápiás termékek, Élelmiszerek, Baba-mama termékek, Természetes fogyasztószerek, Fűszerek, Gyógynövények, Gyógyteák, Gyógy- és Natúrkozmetikumok, Gyógytermékek, étrendkiegészítők, Higiéniai cikkek, Kávé- kakaó, Öko- és egyéb tisztítószerek, Svédcseppek, tinktúrák, Szappanok, Egyéb termékek.

Aszalmányok, magok, Diabetikus termékek, Tészták, Ginseng készítmények, Gluténmentes termékek, Gyógy- és Ásványvizek, Lisztek, kenyérporok, Olajok, Reformélelmiszerek, édességek, Szörpök, italok, Mézek, lekvárok

Babi néni gyógyfüvei

Biobolt Budapest Babi biobolt

Biobolt Budapest VII. kerületben. Gyógynövények - teák - étrendkiegészítők - vitaminok - kozmetikumok - gabonafélék - gyógyvizek - olajok - lekvárok - mézek - nyírfacukor.

Kapcsolattartó email címe: 

Bio Café

Biobolt Budapest Bio Café

Biobolt Budapest VI. kerületben. Örömmel jelentjük be, hogy Budapesten megnyitottuk Bio Café Nyugat nevű bioboltunkat és kávézónkat! PÉKSÉGÜNK 1996-ban kezdte el a teljesőrlésű BIO gabonából készült kenyerek és sütemények készítését. Az országban fellelhető legjobb minőségű, a Biokontroll Hungária Kht. által szigorúan ellenőrzött, vegyszermentes gabonákat és magvakat használunk fel. Saját malmunkban közvetlenül sütés előtt őröljük a gabonát, így az maradéktalanul megőrzi a benne lévő vitaminokat, ásványi sókat, nyomelemeket.

Kapcsolattartó email címe: 

Herbatop

Biobolt Budapest Herbatop

Biobolt Budapest XIII. kerületben. Boltunkat azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy kielégítsük mindazok igényeit, akik számára fontos a természetes forrásokból és alapanyagokból származó készítmények, étrend-kiegészítők alkalmazása.

Kapcsolattartó email címe: 

Javas Gyógynövény Biobolt és Bio webáruház

Javas Gyógynövény Biobolt és Bio webáruház

Javas Gyógynövény Biobolt és Bio webáruház - Egészséges életmód a természet segítségével!

A Bioboltban több mint 3500 termékkel várjuk a környék lakóit akik az egészségesebb életmódot tartják szem előtt. Ezen felül bárkit bármilyen problémával ki tudunk szolgálni az aktuális problémájuk kezelésében vagy egy adott probléma megelőzésében, ingyenes tanácsadással!

Parkolási lehetőség a biobolttal szemben, az Amfiteátrum mellet. A III kerületben élőket a www.javasbiobolt.hu webáruházas vásárlásoknál ingyenes házhoz szállítással ajándékozzuk meg!

Kapcsolattartó email címe: 

Hirdetés(X)

Méregtelenítés

Méregtelenítés - TIENS Dupla cellulóz

Már az elnevezése is azt sugallja, hogy ez kettős készítmény. Egyfelől tökéletes tisztító, másfelől jóllakottság érzetét kelti. Egyfelől vízben nem oldható rost – kukoricarost –, másfelől vízben oldható rost – galagonya levele és gyümölcse.A rost megtisztítja az emésztő rendszerünket, és ezzel fokozza aktivitását, így jó hatással van...

Méregtelenítés - TIENS Biokalcium

A TIENS Magas tápértékű kalcium jótékony hatású a szervezetre, mivel erőteljesen lúgosító hatású és számos vitamin hozzáadásával a tápanyaghiányos szervezet napi szükségleteit tudjuk fedezni.

A kalcium a szervezet egyik legfontosabb mikro eleme, melynek hiánya 147 féle betegséget okozhat. A kalcium legnagyobb része a csontokban található, ami állandóan...

Méregtelenítés - TIENS Chitosan

A Chitosan kiüríti a szervezetből a mérgeket, így lehetővé teszi az ellenállóképesség erősítését, bevonja az érfalakat, és így a daganat áttétei nem tudnak szétszóródni az egész szervezetben.

Égett, vérző sebeket be lehet vonni Chitosan oldattal, bőrbarát vékony hártyát képez a sérült felületen, nem szüksé...

Biobolt IV. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit (+36 30) 2758525  
Üzenetküldés

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek